Tel: 053 47 87 969
Email: info@boekhouden-voor-zzp.nl
DOELGROEPWERKWIJZEAANVRAGEN OFFERTE

DOELGROEP

De doelgroep waar Voortman Administratie & Advies zich op richt zijn zzp’ers, starters en het MKB in o.a. Enschede, Hengelo, Almelo, kortom Overijssel.

Read More

WERKWIJZE

Alle facturen en bankmutaties worden per kwartaal bij u opgehaald of kunnen digitaal worden aangeleverd! De aangifte loonheffing en BTW worden elke maand/kwartaal voor u gedaan. Uw boekhouding wordt geadministreerd in het online boekhoudpakket E-Boekhouden. Hier kunt u elk gewenst moment op inloggen.

Read More

AANVRAGEN OFFERTE

Als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u ons bellen of een email sturen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte ontvangt.

Read More

Boekhouder voor MKB in Overijssel nodig?

ikwordzzper

Financieel advies en boekhouder voor u in het midden en kleinbedrijf!

Voor zzp’ers, starters en het MKB in o.a. Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, kortom Overijssel staan wij voor kwaliteit, niet gratis maar tegen een betaalbare prijs. Een boekhouder die eigenschappen als professionaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekend beschouwd? Dan is Voortman Administratie & Advies de juiste partner voor u!

Wanneer u Zzp’er, starter, zelfstandig ondernemer bent of een B.V. of Holding heeft, dan voorzien wij u graag via de website of per e-mail en uiteraard ook telefonisch, uitgebreid met passende informatie en faciliteren wij u op het gebied van de financiële administratie of belastingadvies. Zo hebben wij een selectie van de belangrijkste belastingtips opgenomen en communiceren we maandelijks via onze blog omtrent recente wijzigingen.

Wij ontzorgen u graag in uw financiële werkzaamheden. Van het inboeken van facturen tot het opstellen van uw jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening. Wij maken een overzicht van uw te betalen en te ontvangen BTW, aangifte VPB en alle bijkomende financiële handelingen voor u als zelfstandige of MKB. Kortom wij verzorgen alles op het gebied van de gehele administratie en belasting aangiftes, wij proberen u de basis kennis van het boekhouden bij te brengen en stellen samen met u een financieel plan op. Eveneens voorzien wij van advies over aftrekposten voor u als zzp’er en op welke posten u wel of niet mag opvoeren.

U krijgt per kwartaal een overzicht van uw administratie en daarmee uw inkomsten en uitgaven. Wij boeken uw facturen en voorzien u van de voordelen van fiscale aftrekposten. Daarnaast verzorgen wij al uw belastingaangiftes, Aangiftes vennootschapsbelasting, BTW, Loonheffing en inkomstenbelasting!

Als u meer wilt weten of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Graag nodigen wij u uit om verder te lezen en te ontdekken hoe wij u wijzer kunnen maken in de wereld van de financiële administratie.

Wilt u persoonlijk 1 op 1 contact maak dan een afspraak. Onder het genot van een kopje koffie, bespreken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

U vindt ons op de Boekelose Stoomblekerij 93, te Boekelo.

Boekhouder Enschede, boekhouder Hengelo, Boekhouder Oldenzaal, boekhouder Almelo, boekhouden, enschede, hengelo, almelo

 

Doelgroep

We hebben de administratieve processen optimaal ingericht, geautomatiseerd en richten ons volledig op de wensen van onze doelgroep, de starter, zzp’er en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Zo kunnen we […]

Read More
Werkwijze

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek op kantoor van Voortman Administratie & Advies of bij uw onderneming op locatie om te kijken of uw wensen aansluiten bij die van ons en hoe we hier […]

Read More
Advies

Voortman Administratie & Advies kan u helpen bij het inrichten van uw administratie, advies geven voor het voeren van uw administratie, fiscaal advies geven, of tips geven voor het schrijven van uw jaarrekening. […]

Read More
Tarief

Voortman Administratie & Advies verzorgt voor een minimaal tarief uw volledige boekhouding. Voor ZZP’ers, starters (eenmanszaken) tot maximaal 500 facturen per jaar wordt een “all-in” prijs gehanteerd van EUR 800,- excl. BTW […]

Read More
Contact

U kunt contact opnemen met Voortman Administratie & Advies door middel van onderstaande informatie: Contact per E-mail sturen naar: info@boekhouden-voor-zzp.nl Per telefoon op: 053 47 87 969 voor het maken van een afspraak […]

Read More